Hypotheek enzo…

Hypotheek enzo…

By on March 14th, 2011

hypotheken_bank

Ook jij? Ook ik…

Poging om mee te doen aan het ‘geheel’. Een huis gekocht inclusief woekerpolis, gigantische commissie voor de Hypotheekshop, OZB’s, overdrachtsbelastingen, riool-afval-zuiverings-waterschaps-heffingen en belasting je-weet-wellen, weglopende partner, Nuon’s en Vitenzen, Vve bijdrage van jewelste…… Kortom, ik bezat een huis dat MIJ bezat. Vijf jaren heb ik financieel geploeterd voordat ik mijn ‘investering voor de toekomst en oude dag’ heb overgedragen aan anderen. De gigantische molensteen met alle onfrisse vastgoed gerelateerde mensen en zaken rust niet langer op mijn schouders…

Ook dit was een van de redenen om anders te gaan leven en wonen. Ik geloof niet langer in de slimme vastgoed handel. Inmiddels geloof ik ook niet meer in pensioenen en AOW. Het moge duidelijk zijn dat banken en overheden op geheel Russische wijze zelf wel bepalen wat ze met jou geld doen. Ik geloof alleen nog maar in een basis die je zelf genereert.

Dus om te beginnen een dak boven je hoofd. Eentje die van jou is (dus niet van een bank) en liefst ook verplaatsbaar. Verplaatsbaar zodat ik (ver weg) kan gaan als mijn medelanders me het vuur te na aan de schenen leggen. Maar wat?

woekerpolis_hypotheekdrama

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments are closed.