Winter

Winter

By on March 12th, 2012

Winter_view

En na bijna een jaar ga ik weer eens een post maken. Heb geen echte behoefte gehad aan posten. Maar nu ben ik er weer klaar voor om mijn ervaringen en gedachten te delen. Heb inmiddels veel geleerd en kom er achter dat ik nog steeds leef alsof ik een flatbewoner ben in plaats van een Ger bewoner.

Maar een ding kan ik zeggen: mijn Ger is ongevoelig voor welke weersinvloeden dan ook. Storm, wekenlange regenbuien, sneeuw, vorst tot -18 graden celsius, hitte, het deert mijn Ger niet. Binnen brandt de houtkachel en is het behaaglijk. Zelfs bij de ergste stormen beweegt de Ger nauwelijks en dat terwijl de tent los op de grond staat. Het voelt veilig.

Wel hoor je de bulderende wind en ‘s ochtends zit de storm in je lijf. Ook bij extreme kou moet je naar buiten voor toilet. Maar het went steeds meer. Bij een enorme onweersbui na een bloedhete dag ben ik in mijn naakie naar buiten gegaan en heb het klamme zweet van de dag afgespoeld met de striemende regen. De lucht was donkergrijs tot groen. Eenmaal weer binnen voelde ik de enorme sensatie van energie. Alles tintelde……. Wow

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments are closed.