Yggdrasil

Yggdrasil

By on April 23rd, 2011

Ger_Schuytgraaf

Yggdrasil, de levensboom, de kennisboom, de wereldboom. Dat was het eerste woord wat in me opkwam bij wat wel de belangrijkste post van dit blog gaat worden. Symbool voor de eindeloze vertakkingen voor dat wat is…

Inmiddels woon ik al twee weken in mijn Ger. Te veel te doen om rustig een post te maken. Te veel indrukken om iets zinnigs te schrijven. Het is al twee weken een soort ‘downen’…. Ik slaap als een blok in mijn nieuwe onderkomen. Het is ook continu zomers weer. Het leven in de Ger lijkt daarom wel een sprookje! Ik kan echter wel een conclusie trekken: dit hele verhaal is absoluut een goede keus geweest…

Inmiddels ook een beetje ingericht, wat het leven in een Ger een stuk aangenamer maakt. Zeker in een Ger is de ‘fine-tuning’ van alles een enorme stap voorwaarts in leefgemak. Waar in een gewoon huis nog on-affe zaken goed te doen zijn, in een Ger wordt alles een stuk lastiger. Dus… nog een hoop te doen!

Het leuke aan alles is dat het eigenlijk heel natuurlijk voelt. Het pad ontrolt zich als vanzelf. En ook komen er allerlei zaken als vanzelf op me af. Grappig….

En dan blijkt de ‘belangrijkste post’ eigenlijk toch heel licht te zijn. Joepie!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments are closed.